Waarom het inzetten van duurzame relatiegeschenken handig is

Relatiegeschenken, je ziet ze vaak voorbijkomen. Maar waarom geven bedrijven eigenlijk relatiegeschenken weg en welke voordelen halen ze hieruit? Benieuwd? Lees dan vooral verder!

De 3 voordelen van het weggeven van relatiegeschenken

Het weggeven van relatiegeschenken brengt verschillende voordelen met zich mee. Dit zijn de 3 belangrijkste voordelen en redenen waarom bedrijven relatiegeschenken weggeven:

#1 Je maakt jouw relaties blij met een relatiegeschenk

De belangrijkste reden van het geven van een relatiegeschenk is het versterken van de relatie. Iedereen wordt namelijk blij van het ontvangen van een cadeau, nietwaar? Helemaal wanneer het gepersonaliseerde geschenken betreft. Met het geven van een relatiegeschenk kom je dus in een positief daglicht te staan. Zijn alle relatiegeschenken dan een succes? Nee, zeker niet! Belangrijk is dat je een cadeau kiest die zowel past bij het bedrijf als bij de ontvanger. De specialisten van Greengiving helpen jou graag bij het vinden van het juiste relatieschenk voor jouw relaties!

#2 Relatiegeschenken zorgen voor een blijvende herinnering

Door het uitdelen van een relatiegeschenk blijf je langer in het geheugen hangen. Vooral als je een veelgebruikt artikel kiest om uit te delen. Werk je in een sportschool? Kies dan bijvoorbeeld voor een Doppers met logo. Iedere keer als de ontvanger tijdens het sporten uit de Dopper drinkt, zal de ontvanger aan jouw bedrijf denken. Dat is nog eens mooi meegenomen! Andere voorbeelden van veelgebruikte relatiegeschenken zijn; katoenen tassen, notitieboekjes of pennen. Bedrukt met jouw logo of eigen ontwerp zullen de ontvangers – iedere keer zodra ze het cadeau gebruiken – aan jouw bedrijf denken. Een mooie en effectieve manier van reclame maken!

#3 Relatiegeschenken zijn effectief en relatief goedkoop vergeleken met andere marketing

Naast dat het weggeven van een relatiegeschenk goed is voor het versterken van de relatie met de ontvanger, is het ook goede marketing. Niet alleen richting de ontvanger, maar ook om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten. Wanneer je bijvoorbeeld katoenen tassen laat bedrukken zullen deze wellicht buitenshuis gebruikt worden, waardoor andere mensen de tas ook zien. Op deze manier wordt je bedrijf direct zichtbaar! En het fijne is, deze manier van marketing hoeft niet duur te zijn. Natuurlijk kun je het zo duur maken als je wilt, maar er zijn genoeg goedkope relatiegeschenken die een groot resultaat kunnen behalen.

Duurzame relatiegeschenken van Greengiving

Ben je overtuigt van de essentie van het inzetten van relatiegeschenken en ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Greengiving. Greengiving biedt ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van duurzame relatiegeschenken, waaronder pennen bedrukken. Door het ruime aanbod duurzame relatiegeschenken, zal dus altijd wel iets te vinden zijn wat past bij jouw bedrijf. Elk uniek product van Greengiving is op een bepaalde manier groen, duurzaam of milieuvriendelijk. Daarnaast kan elk product worden bedrukt met uw eigen logo of tekst. Een origineel relatiegeschenk vinden kan best een uitdaging zijn. De specialisten van Greengiving denken daarom graag met jou mee over een geschenk dat past bij jouw bedrijf. Neem gerust contact op!  

Greengiving is genomineerd voor online leverancier van het jaar 2022

https://www.greengiving.nl/